مصرف گوشت قرمزاستان بالاتر از ميزان كشوري است 

معاون امور دام سازمان جهاد كشاورزي استان يزد گفت:دامداران سختگوش يزدي در سال گذشته 25هزار و 100 تن گوشت قرمز توليد كرده اند. 

مهندس امير ثقفي با اشاره به ميانگين توليد سرانه 5/11 كيلوگرم گوشت قرمز در كشور ،‌اين شاخص را در استان يزد 25 كيلوگرم ذكر كرد كه نشانگر افزايش بالغ بر دو برابر ميانگين كشوري مي باشد.

وي بااشاره به اينكه مصرف گوشت قرمز استان يزد بالاتر از ميزان كشوري است، افزود : در اين زمينه بر اساس اطلاعات موجود هر نفر ايراني ساليانه 11 كيلوگرم گوشت قرمز مصرف مي كند، در صورتي كه در استان يزد اين ميزان 15 كيلوگرم به ازاي هر نفر است.

ثقفي دامهاي استان را شامل 27 هزار و680 راس گوساله پروار، ‌32 هزار نفر شتر داشتي و 5200 نفر شتر پروار بر شمرد كه تامين 1/3 درصد از گوشت قرمز كشور را به عهده دارند.

معاون امور دام سازمان جهاد كشاورزي استان يزد در ادامه از استمرار وضعيت بحراني خشكسالي در استان يزد و گراني نهاده هاي دامي به عنوان بزرگترين مشكلات توليد كنندگان نام برد و از مسئولان امر و بانكهاي عامل خواست با اتخاذ تمهيدات مناسب نسبت به حمايت از دامداران و نيز تامين تسهيلات اعتباري بلند مدت و ارزان قيمت اقدام نمايند

يزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا